Martin Flodström till ÖSK

Martin Flodström, senast i TB Västerås, är klar för sportklubben. Här får man in en av de bästa mittfältarna i Allsvenskan. Med bl.a. 80 poäng på 66 matcher i Allsvenskan de tre senaste säsongerna. Han har rutin ifrån sju elitseriesäsonger med VSK (Moderklubb) och Tillberga. Martin har även varit lagkapten i Tillberga de senaste åren.

- Vi är supernöjda med att Martin väljer att fortsätta sin bandykarriär hos oss i Örebro. Vi känner väl till honom sedan alla de gånger vi har mött Tillberga de senaste åren och han har alltid varit en spelare som man sett som extremt duktig då. Martin brinner för träning och bandy och att han varit kapten i Tillberga säger en hel del om hans ledaregenskaper, en spelare med helt rätt karaktär som alltid vill vara inblandad när det hettar till säger Johan Blom i Örebros sportgrupp.


Blom fortsätter;


- Vi har varit på jakt efter en offensiv kraft och här känns det som vi verkligen hittat rätt. Grymt bra skridskoåkning och en spelstil som är väldigt jobbig att möta samtidigt som man vet att han levererar poäng. Martin kan användas både som mittfältare eller anfallare, så vi får se var Max och Holma tycker att han gör störst nytta. Men här får vi in en offensiv spetsspelare som garanterat gör oss till ett bättre lag avslutar en glad Blom.

Ordförande Anders Bohmansson tillsammans med Martin Flodström.