Kontraktsförlängningar

Örebro har signerat nya 1 + 1 kontrakt med lagkapten Sebastian Eriksson, rutinerade Simon Hagström och unga talangen Elias Sandholm, samtliga försvarare och ytterst delaktiga i den här framgångsrika säsongens starka defensiv.

- Det känns fantastiskt bra att vår lagkapten Sebastian Eriksson väljer att fortsätta i Örebro. Han är en riktigt bra libero och en fantastisk ledargestalt både på och utanför isen säger Johan Allansson som fortsätter;


- Simon Hagström som har varit skadeförföljd är vi också mycket nöjda att kunna förlänga med. Simon är en rutinerad back som är trygg och lugn i sitt spel. Får han göra en hel försäsong och bygga upp kroppen ordentligt så kommer han att vara en stor tillgång för laget med sin rutin. Även Simon besitter fina ledaregenskaper.


Den tredje spelaren att förlänga är junioren Elias Sandholm.


- Elias har haft en fantastisk utveckling under den här säsongen och vuxit till en etablerad Allsvensk spelare. Vi tror mycket på hans fortsatta utveckling och han har en stor potential att ta stora kliv även i fortsättningen. Sammanfattningsvis tre viktiga förlängningar i lagdelarna längst bak som gör att vi får behålla kontinuitet i försvaret avslutar Johan.