Kommentarer efter segern mot Gripen

Nedan följer lite uppsnappade kommentarer från katakomberna nere i Behrn Arena.


En fantastiskt bra match av oss. Vi sätter defensiven till nästan 100 % och med det gör att vi får till vår offensiv. Är kul att se att de nya i laget har kommit in rätt och visar vägen med sitt jobb. Trots att vi har några skador så visar vi att vi är tunga att möta. Vi har släppt in 4 mål på 2 matcher så det är det jag plockar med mig. Hela laget gör en kanon match men måste ge ett extra plus till Arvid som gör en fantastiskt match.

Niclas Holmgren, tränare


Otroligt roligt med en så här viktig match så här tidigt på säsongen! Vi gör en bra match defensivt igen. Det är det som kommer att krävas hela säsongen om vi vill vara med där uppe. Vi är några nya i år men jag tycker trots detta att spelet håller hög nivå och att vi hittar varandra mer och mer för varje match.

Arvid Karlsson, försvarare


En bra defensiv insats igen, den gör att vi vinner matchen komfortabelt till slut. Alla är delaktiga i arbetet över hela isen och det ger oss möjligheter att skapa ett bra offensivt spel. Vi bygger bakifrån.

Robin Folkesson, mittfältare


Defensivt sett krymper vi ytorna en nivå till jämfört med förra matchen och gör det svårt för Gripen. Jobbet framifrån är fantastiskt och man får en grym energi av att se en forward vara nere och bryta vid egen hörnflagga.

Sebastian Eriksson, libero och lagkapten