Intresset växer för bandyn

Ett antal nytecknade sponsoravtal visar på att vi blir mer och mer intressanta trots att vi jobbar i bakvattnet kring ishockeyn och fotbollen. Det finns ett gryende bandyintresse i Örebro och det gläder oss verkligen samtidigt som det sporrar oss att jobba ännu hårdare vid sidan om isen för att fortsätta att utvecklas i rätt riktning.


Först och främst vill vi tacka Emanuelsson VVS, en av våra trognaste och absolut viktigaste sponsorer. De stärker sitt samarbete ytterligare inför säsongen och visar att de verkligen tror på det vi gör.


Utöver det har som sagt flera nya aktörer gått in i bandyfamiljen med betydande ekonomiska stöd för att ge oss rätt förutsättningar att utvecklas, såväl på isen som utanför.


Vi säger varmt välkomna till SL Byggproduktion, NBB och REKT Games. Ert stöd är ovärderligt för oss och vi skall göra vad vi kan för att ge tillbaka på bästa sätt!Vidare har vi också bytt leverantör av tryck till hårdsatsande VSOP som bygger nu profilbutik bredvid sina befintliga ytor för att kunna utvecklas och satsa ännu hårdare på profilmarknaden och yrkeskläder. Det är kul att ha dem med på vår resa, vi talar samma språk.


Sen är vi också på väg att signa en ny, större sponsor, som vi tror kommer att bli väldigt viktig i vår fortsatta utveckling och vårt mål att nå Elitserien inom kort. En stark lokal företagare med hjärta för bandy och som kommer att tillföra föreningen enormt på sikt. Men vi håller lite på namnen där ännu.


Vi andas positivitet och det mesta är på rätt väg. Gör det enda rätta - Se ÖSK Bandy lira LIVE! Nu närmast hemma mot TB Västerås i Supercupen på söndag.