Insamlingsstiftelse för Ungdomsverksamheten

ÖSK Bandy har härmed glädjen att meddela att föreningen nu startat upp en insamlingsstiftelse till förmån för vår nystartade ungdomsverksamhet. Syftet är att varaktigt skapa ekonomiska förutsättningar för bedrivandet av vår ungdomsverksamhet. Stiftelsen kommer från och med sitt andra verksamhetsår att ge öronmärkta bidrag till ÖSK Bandys ungdomsverksamhet.

Stiftelsen får inte använda sitt kapital utan endast delar av sin avkastning (ej värde-ökning). På så sätt kommer stiftelsens kapital hela tiden att växa och därmed även de bidrag som kan komma ungdomsverksamheten till del.


Allmänheten, företag och privatpersoner uppmanas att lämna ekonomiska bidrag till stiftelsen. Alla gåvor stora som små är välkomna!


Förhoppningen är att vi tillsammans långsiktigt ska skapa förutsättningar för bandyn i Örebro med omnejd, fostra nya bandytalanger från de egna ungdomsleden och även att skapa en livskraftig flick- och dambandy i ÖSK:s färger.


Tänk på att en gåva till stiftelsen är en investering i framtidens bandy och att alla medel som tas emot av stiftelsen ökar dess framtida avkastning.


Information om inbetalningskonto och inbetalning via swish kommer inom kort.


För ÖSK Bandy genom Anders BohmanssonVid frågor om stiftelsen hänvisas till ÖSK Bandys och stiftelsens ordförande Anders Bohmansson Tfn 070-264 65 15


Stiftelsens stadgar
.pdf
Download PDF • 341KB

Stiftelsen har en egen sida under Övrigt här på hemsidan, du hittar den här.