Info: Säsongskortsförsäljning

Äntligen! Från och med 1 november tillåts 300 sittande i publiken på idrottsevenemang. Vi kommer givetvis att göra allt vi kan för att fylla dessa platser. I och med detta besked så kommer vi nu också att öppna upp försäljning av säsongskort och detta till ett mycket förmånligt pris om 600 kronor för 11 hemmamatcher. Seriestarten är dock senarelagd med ett par veckor p.g.a. pandemin, som ni kunnat läsa om i tidigare nyhet på hemsidan, men försäljningen kommer att inledas pronto!

Vi uppmanar alla att köpa säsongskort, detta då man som innehavarare av säsongskort kommer att ha förtur till platser på våra hemmamatcher om det blir ändrade publikrestriktioner.


Hur gör man då för att säkra sitt säsongskort?

Du betalar in 600 kronor till klubbens swishkonto: 123 457 6641.

Där anger du texten: Säsongskort + fullständigt namn och telefonnummer.


Telefonnummer är ett krav för att man skall kunna göra eventuell smittspårning om vi får konstaterade fall på personer som varit på våra hemmamatcher.


Det är först till kvarn som gäller och priset är fast oavsett ålder på köparen, detta då priset redan är kraftigt rabatterat. Vi har valt att sätta ett relativt lågt pris av den enkla anledningen att vi vill skapa en härlig inramning på våra hemmamatcher med så mycket folk som möjligt. Det skall vara kul att gå på bandy i Örebro, en helhetsupplevelse för hela familjen.


Köp ditt säsongskort redan idag, vi lottar ut en matchtröja med A-lagets alla autografer bland er som köper säsongsplåt innan 18/11.