Info gällande ungdomsverksamhet


Örebro SK kommer att från och med säsongen 2020/21 ha ansvar för de äldsta ungdomslagen. Per nu innebär det att man kommer att ha ett P16 och ett P19 lag i föreningen kommande säsong.

Det är ett beslut som diskuterats fram med ÖSK Ungdom och Alliansföreningarnas styrelse och beslutet går också helt i linje med hur övriga Alliansföreningar bedriver sin verksamhet, d.v.s. att de äldsta ungdomslagens verksamhet bedrivs i moderföreningarna. 

För ÖSK Bandys del innebär det att man kommer att bedriva alla lag i åldrarna P16 - A-lag. Mer information kommer löpande här på hemsidan. Föreningen har som mål att växa och bli större och detta är ett första litet steg som man anser är väldigt viktigt för bandyns fortsatta utveckling.


Samarbete med ÖSK Ungdom fortsätter på lag upp till P16. Man kommer också att samarbeta kring Skridskokul i vinter där rekordmånga resan har anmält sig.

I Örebro SK Bandy kommer säsongen 20/21 följande lag att finnas preliminärt:

A-lag (BandyAllsvenskan) 

WBK (Anmäls till Div. 1)

P19

P16

Har ni några frågor eller funderingar, vänligen kontakta ordförande Göran Liljegren på telefon 070-3441468 eller e-post liljegrengoran@gmail.com