Här är gänget som gjorde det

Tack till NA för sammanställningen och texterna om varje spelare. Nedan kan ni läsa om alla historiska gulsvarta hjältar.

Nico Nevalainen, 25.

Anfallare. 25 mål, sex assister på 17 matcher.

Gjorde succé i finska ligan, med 20 mål, 2017/18 och värvades till ÖSK inför den följande säsongen. Har i år bildat ett ostoppbart anfallspar med halvbrorsan Saku Hämäläinen.

Saku Hämäläinen, 21.

Anfallare. 25 mål, fyra assister på 17 matcher.

Kom till ÖSK Bandy inför förra säsongen som en av Finlands största talanger. Hade ett tuffare förstaår men har blommat ut i år, i anfallspar med halvbrorsan Nico Nevalainen.

Anton Engström, 26.

Anfallare. 15 mål, två assist på 17 matcher.

Anslöt från Gustavsberg inför årets säsong. Har varit alternativet till de finländska bröderna i ÖSK:s offensiv och trots något mer begränsad speltid hängt in 13 mål. Har ett ruggigt sk0tt.

Victor Janérs, 27.

Mittfältare. 13 mål, två assister på 17 matcher.

Värvades från Falu BS 2016, hade två år tidigare varit med och tagit SM-guld med Sandviken. Vuxit enormt i ny roll, en av lagets viktigaste spelare.

Robin Folkesson, 26.

Mittfältare. Elva mål, 30 assister på 17 matcher.

Tillsammans med storebrodern Simon de enda spelarna som är fostrade i ÖSK. Vände hem inför förra säsongen, efter fyra elitseriesäsonger i Vetlanda och Västerås, och ett år är han var med och fixade AIK:s historiska avancemang till högsta serien. Det är bara att titta på statistiken för att förstå hur viktig han är i ÖSK:s speluppbyggnad – 30 assister talar för sig självt.

Filip Bergman, 25.

Försvarare. Elva mål, två assister på 15 matcher.

Anslöt till ÖSK från Borlänge 2018. Var lovande som junior och tog P20-SM-guld med Sandviken. Kommit allt starkare efter jobbig skada i inledningen.

Jacob Sjölander, 18.

Anfallare. Tio mål, sju assister på 17 matcher.

En av tre spelare som ÖSK Bandy tog in när Nitro/Nora tvingades lägga ned sin seniorverksamhet. En Norakille som är en av lagets mest lovande spelare, som verkligen blommat i vinter.

Simon Folkesson, 29.

Ytterhalv. Åtta mål, elva assister på 17 matcher.

Den store hemvändare, fostrad i klubben. Debuterade i ÖSK:s A-lag redan 2008/09 och gjorde 25 matcher i elitserien som 17-åring. 2010, 2011 och 2012 var han med och kvalade tillbaka, utan framgång. Inför årets säsong återvände han för att ta upp ÖSK efter åtta säsonger i andra elitserieklubbar: Två med Broberg, fem framgångsrika i Västerås med två SM-guld och två world cup-titlar, och så den senaste i Hammarby.

Alex Adeheimer, 24.

Ytterhalv. Fyra mål, 24 assister på 17 matcher.

Har meriter från Finlands ungdomslandslag och kom till Örebro redan 2016. Kanske den som vuxit mest i sin roll som spelskicklig bollfördelare och motor.

Sebastian Eriksson, 28.

Libero. Tre mål, en assist på 15 matcher.

Lagkaptenen fick ett stort jack i låret i hemmamatchen mot Gripen, efter en tackling där han landade på en sargkant. Missade ändå bara två matcher. Oerhört viktig för ÖSK:s starka defensiv. Den som styr hemjobbet.

Elias Sandholm, 18.

Ytterhalv. En assist på 17 matcher.

Anslöt från moderklubb Otterbäcken inför 2018/19 efter att ha imponerat i ungdomslandslagen.

Vilgot Sjölander, 21.

Mittfältare. En assist på 16 matcher.

Liksom yngre brodern Jacob tog han klivet över från Nitro/Nora, där han är fostrad. Mindre framträdande roll, men en framtidsman.

Simon Hagström, 31.

Försvarare. En assist på elva matcher.

Spelade tidigt i karriären två säsonger i Vetlanda, men kom till ÖSK från seriekonkurrenten Tranås 2019. Förföljd av skador, men en riktigt stark försvarsspelare.

Johan Näsholm, 24.

Mittfältare. En assist på fyra matcher.

Fostrad i Villa-Lidköping, kom till ÖSK 2018. Missade mer än halva första delen av årets säsong på grund av en efterhängsen ljumskskada, men har kommit in i laget på slutet.

Arvid Karlsson, 22.

Försvarare. 17 matcher, inga poäng.

En av tre spelare som tog klivet över när Nitro/Nora tvingades lägga ned sin verksamhet. Fostrad i Lidköping.

Mathias Åstrøm, 19.

Mittfältare. Sex matcher, inga poäng.

Norsk landslagsman. Nyförvärv från Edsbyns P21-lag inför årets säsong. Stabil lagspelare.

Joakim Bergqvist, 27.

Målvakt. 17 matcher.

Har krigat sig tillbaka från diskbråck och spelade ungefär varannan match i början av säsongen, men fick ta ansvaret som given etta när Joakim Westberg skadade sig på annandagen.

Joakim Westberg, 30.

Målvakt. Åtta matcher.

Given etta i fjol, spelade ungefär varannan match i inledningen av årets säsong tills han skadade ena knäet i annandagsmatchen mot Gripen.

Adam Reyier, 20.

Reservmålvakt utan speltid i de nio senaste matcherna.

Plockades in från Borlänge när det stod klart att Joakim Westberg skulle missa resten av säsongen efter att ha skadat knäet i annandagsmatchen mot Gripen.

Leo Hadders, 18.

Mittfältare. Ingen speltid.

ÖSK Bandy-fostrad talang som tränat med A-laget under året och tillhört truppen, men som inte blivit uttagen till någon match.

Max Eriksson, 29.

Tränare.

Son till sportchefen Tomas Eriksson och yngre bror till landslagsstjärnan Jesper Eriksson. Tidigare spelare och lagkapten som tog över som tränare för ÖSK Bandy 2018.

Niclas Holmgren, 40.

Tränare.

Efter åtta år som huvudtränare i Nitro/Nora tog han klivet och blev Erikssons komplement i ÖSK inför förra säsongen. Har också förflutet som spelare i klubben.