Grit levererar nya matchställen

Örebro SK blev tidigt seriesegrare i Bandyallsvenskan efter en imponerande säsong som tog den klassiska storklubben tillbaka till eliten. Man gjorde det i matchställ från Grit och väljer nu att fortsätta sitt samarbete med varumärket.

Örebro SK har varit kund hos Grit under ett antal år och tog i vintras det efterlängtade steget tillbaka till eliten och man gjorde det med otroliga 21 vinster (!) på 22 matcher. Efter en tids förhandling väljer nu klubben att jobba vidare med Grit.


- Man vet alltid vad man får när man jobbar med Grit. De är bra på att skapa en unik känsla i det dom jobbar med och det känns bra att vi har hittat en lösning även för den kommande säsongen säger Johan Allansson, Örebro SK Bandy.


- Vi var mäkta imponerade av ÖSK under förra säsongen och det känns kul att en av våra äldsta kunder väljer att jobba vidare med oss även i Elitserien. Vi ser fram emot att lansera matchstället för den kommande säsongen och bidra med ett bredare utbud till klubben som de får nytta av säger Patrik Johansson, VD på Grit.


Text från gritsport.se