Fortsatt 50 i publik

Som vi hade hoppats och trott, de ville gärna få oss att tro och hoppas politikerna, men tyvärr blir det inget tak om 500 personer från 15 oktober. Detta då smittspridningen i samhället just nu ökar markant.


Det är så klart oerhört olyckligt men vi måste respektera myndigheternas beslut och ha förtroende för att dem tar rätt beslut helhetsmässigt. Men visst, det sätter oss i en mer utmanande situation en tid framöver. Jag har dock fullt förtroende för att vår fantastiska marknadsgrupp hittar alternativa intäktsvägar där vi kan dra in delar av eller hela det belopp vi väntas tappa på detta beslut. Dessutom räknar jag kallt med att staten tar sitt ansvar och ersätter alla föreningar som hamnar i trångmål p.g.a. pandemin. Vi drabbas dock ändå relativt lindrigt jämfört med många andra. Samtidigt vet vi att beslutet kan komma att ändras framöver, men just nu gäller det att se positivt på situationen och inse att det är för stora risker med siffran 500. Jag såg de senaste siffrorna för Region Örebro Län nyss och de var oroväckande. Vi kommer att göra allt tillsammans med våra fantastiska supportrar för att generera intäkter på andra sätt än via publik- och kioskverksamhet.

Johan Allansson, styrelseledamot Örebro SK Bandy


Vi återkommer med info om hur man säkrar biljetter till våra hemmamatcher i seriespelet och hur man på andra sätt kan bidra till att stötta vår verksamhet genom pandemins hemska skugga.


Tack för visad förståelse i denna utmanande stund.