Finalspelsinformation

Örebro SK är ju som bekant klara för första finalspelet i Supercupen sedan 2017 då man förlorade finalen mot Nässjö. Till finalspelet har man tagit sig genom att besegra i tur och ordning Kungälv, Gripen och Boltic.

Övriga lag i finalspelet är IFK Rättvik, vinnare av norra gruppen, UNIK, vinnare av Östra, och Åby/Tjureda, vinnare av den södra gruppen. I den första semifinalen klockan 11:30 lördagen den 17 oktober möts Åby/Tjureda och UNIK. Örebro möter Rättvik i semifinal nummer #2 klockan 14:00. Båda matcherna kommer att sändas på Bandyplay.


På grund av rådande regler och restriktioner kommer man inte att kunna släppa in mer än 50 personer i publik utöver de lag (spelare och ledare) som spelar match för stunden. Katrineholm kommer att presentera ett biljettsystem för biljettköp under nästa vecka, där kommer all information att finnas kring hur man säkrar biljetter till sitt favoritlags matcher. OBS! Att det endast finns 50 biljetter per match.


För er som inte kan vara på plats eller som inte lyckats att få tag på en biljett så sänds matcherna som vi tidigare nämnde på Bandyplay. Under lördagseftermiddagen när de båda matcherna är färdigspelade kommer också en upptaktsträff att hållas för BandyAllsvenskan arrangerad av Svenska Bandyförbundet. Den kommer att direktsändas på webben och moderator är Daniel Johansson från ASF.


På söndagen spelas placeringsmatcher följande tider:


11:00 Bronsmatch'

14:30 Final


Vi återkommer om hur ni köper biljetter till ÖSK:s match mot Rättvik på lördagen så fort vi har denna information.