Försäljning av lösbiljetter

Till varje hemmamatch kommer det att finnas ett antal lösbiljetter till försäljning. Exakt hur många detta blir vet vi först när säsongskortsförsäljningen är avslutad den 18/11. Ett antal sponsorbiljetter vid varje match skall också räknas bort från antalet tillgängliga biljetter samt ett fast antal biljetter varje match som erbjuds till ÖSK Ungdom, vår framtid.

Vi kommer att redovisa inför varje match hur många biljetter som finns tillgängliga på förköp och hur du säkrar upp dessa. Alla biljetter kommer att kosta 100 sek per person, oavsett ålder.


Vi öppnar upp lösbiljettsförsäljningen när vi vet datum för vår första seriematch i BandyAllsvenskan.


Per idag får vi ta in 300 personer (sittande) i arenan men det kan givetvis komma att ändras med tiden och rådande samhällssituation. Därför tycker vi inte att ni skall chansa och vänta in lösbiljettsläppet. Säkra istället en säsongsplåt för finfina 600 sek. Om kapaciteten sänks till t.ex. 50 personer, har säsongskortsinnehavare förtur.


Vad som gäller för er som publik på våra hemmamatcher kommer att redovisas närmare vår första hemmamatch. Alla bör dock ha klart för sig redan nu att det kommer att vara hårdare restriktioner inne i arenan under matcherna än vad man är van vid från tidigare säsonger.