Engström klar - hårdskjutande anfallaren kör vidare i ÖSK

Sportgruppen fortsätter det idoga arbetet med att bygga laget som skall representera ÖSK i Elitserien. Senast i raden av spelare från förra säsongen att krita på ett nytt kontrakt, hårdskjutande anfallaren Anton Engström.

- Anton kom till oss inför förra säsongen från division 1 laget Gustavsberg där han hade ett rykte om sig att ha en fin näsa för mål och ett riktigt bra skott. När vi hörde att han studerade i stan kontaktade vi honom, han fick vara med och träna under försäsongen och det hela mynnade ut i ett kontrakt med A-laget kommenterar klubben i ett pressmeddelande.


- Där gjorde han det riktigt bra, det är trots allt ett stort steg att gå från div. 1 till ett topplag i Allsvenskan. Men Anton visade fin tränings vilja, kämpade hårt för att anpassa sig till det högre tempot och bättre spelet, och hans beryktade skott visade sig vara ett skott av rang som vållade huvudbry för många målvakter. Anton svarade för 18 mål och 3 assist under sin debutsäsong hos Örebro vilket är ett riktigt bra facit. Det känns så klart bra att ha en sån special skills kille i truppen inför återkomsten till Elitserien avslutar klubben i det nyligen utskickade pressmeddelandet.