En ny spännande vecka tar vid

P.g.a. senarelagd seriestart med tre veckor tack vare det numer ökända Covid-19 viruset, duggar matcherna tätt just nu. Fyra matcher har avverkats på åtta dagar i en något haltande tabell p.g.a. viss smittspridning. Och nu väntar ytterligare två spännande matcher med långa resor denna vecka. I Sveriges häftigaste serie som dessutom är klart bättre denna säsong, rullar vardagen vidare för alla iskrigare.

Det börjar på onsdag på klassiska Skarpe Nord mot ett Kungälv som rivstartat i sina matcher för att sedan mattas av något. Kungälv borta är aldrig lätt, i synnerhet inte på Skarpe. Vi tror på en spännande match mellan två bra bandylag. Återigen, i den här serien finns inga dåliga lag, varje match är tuff, det gäller att vara redo hela tiden, det är den stora utmaningen för alla lag.


Lördagen samma vecka bjuder sedan på match nere i de småländska urskogarna mot en av Sveriges mer välmående och välskötta bandyföreningar, Åby/Tjureda. Förra säsongen i Elitserien siktar man på en snabb återkomst dit men man fick en tuff inledning på serien under dalaäventyret förra helgen. Ett revanschsuget hemmalag således kryddat med bl.a. Adam Rudell.


Således oerhört spännande tider för alla lag när nu omgång 5 och 6 skall spelas och läggas till handlingarna. Örebro har inlett imponerande men vet att ödmjukhet och hårt arbete är av största vikt. Det gäller att inte sväva iväg. ingen match är den andra lik och det är därför man verkligen i ordets rätta bemärkelse, tar en match i taget, något annat går inte på den här nivån.

Serien är stekhet och det säljs abonnemang till seriens playtjänster som aldrig förr. Därför när ni nu inte kan se oss på plats p.g.a. pandemin som pågår, råder vi er alla att säkra Grundseriekortet på Bandyplay, det ger inte bara full åtkomst till ÖSK, det ger också ÖSK viktiga merintäkter. Här har vi mer att hämta, det vet vi alla, vi har en bra bit kvar till topp 5 på antalet sålda kort. Låt oss visa att vi är lika bra utanför isen som på, tillsammans är vi ÖSK!