Dags för första matchen

Imorgon spelas säsongens första match när våra gulsvarta hjältar gästas av Akilles Bandy från finska Borgå. Mer om dem kan ni läsa här. Äntligen kan säsongen börja på allvar.

ÖSK matchar hela truppen i match #1 för säsongen vilket innebär att alla som är friska och tillgängliga får chansen att visa upp sig i söndagens match.Med i söndagens match är tre av fyra nyförvärv. Kom ner till hallen och hälsa Saku, Hagge och Iikka välkomna till sportklubben. Folkesson och Näsa är de spelare som saknas i söndagens match p.g.a. segdragna förkylningar.


Det kommer säkert att vara lite ringrostigt, konstigt vore det annars, men vi tycker absolut att ni skall ta tillfället i akt och komma ner och se säsongens upplaga av ÖSK Bandy spela sin första match.Det är ett intressant och homogent lagbygge där Max lagt en stark fysisk grund under försäsongen. Stämningen är på topp i gruppen och alla är laddade till tusen och har givetvis

längtat efter att gå på stor is och att det skall dra igång på allvar.


Varmt välkomna ner till Behrn Arena imorgon klockan 13:00. Vi ber er att ha översikt med

de ombyggnationer som pågår i hallen inför säsongsstart, de skall inte störa er allt för mycket om vi inte går mot en publiksiffra kring 1000. Frivillig entré gäller, information finns

på plats om hur ni kan stötta och bidra verksamheten. Nu kör vi!


På bilden ovan instruerar senaste tillskottet i tränarteamet, Niclas Holmgren, truppen inför en övning under lördagsförmiddagens ispass.