Dags att kicka igång säsongen på allvar

Den här veckan startar säsongen 2020/21 på riktigt när den första matchen för säsongen skall spelas mot etablerade Elitserielaget IFK Vänersborg borta på söndag. I och med att tempot och aktiviteterna trappas upp är vår målsättning också att delge er en hel del mer innehåll på hemsidan och i våra sociala medier.

Givet samhällssituationen med Covid-19 och en relativt komprimerad organisation för att vara på den här nivån, så har andra saker varit tvungna att prioriteras fram till dess att säsongen drar igång på allvar den här veckan.


Vår målsättning är att vi den här säsongen skall bli ännu vassare på våra forum. Vi kommer att försöka att ha lite mer levande reportage och intervjuer med mer video och mindre text, mer uttalanden från spelare och ledare i våra inlägg etc. etc.


Detta blir så klart också extra viktigt för att ni skall kunna följa vår verksamhet nära digitalt nu när Covid-19 härjar och ställer till en hel del utmaningar när det gäller tillgänglighet mot supportrar och andra intressenter.

Vad gäller publikens vara eller inte vara på våra hemmamatcher återkommer vi med en strategi satt av föreningen inom kort. Vi kommer också att skapa en undermeny på hemsidan som behandlar Covid-19 och vad som sker där, vad vi kan erbjuda och inte längre fram etc. etc. Vi väntar fortsatt på besked från regeringen om publikantal från 1 oktober och förutsättningarna för detta. Med förhoppning om visad förståelse!


Nu blickar vi fram emot en spännande säsong med massa härliga inslag, nyheter och annat smått och gott. PS. Organisationen växer och utvecklas och vi är inne i en intressant och expansiv tid med bl.a. tre seniorlag men vi behöver bli fler ideella krafter som hjälper till. Är du sugen på att bli en del av ÖSK Bandy? Tveka inte att höra av dig till oss!


Nu kickar vi igång säsongen 2020/21 på allvar - Häng med vettja!