Alex Adeheimer flyttar hem

Tyvärr måste vi meddela er att Alex Adeheimer lämnar ÖSK och således inte följer med laget upp i Elitserien. Alex har bestämt sig för att flytta hem för att bla förbereda sig för en civil karriär efter bandyn på sin pappas mäkleri.

- Man måste ha med i helhetsbilden att Alex mål alltid varit att flytta hem en dag och påbörja studier och arbete på sin pappas fastighetsmäkleri, något som kräver att han bor i Stockholm. Det är ingen hemlighet att klubbar i Stockholm visat intresse för han men det är viktigt att poängtera att ingenting är klart med någon annan klubb ännu och att Alex som sagt flyttat hem av flera olika skäl säger Johan Allansson.


- Jag tror det blev avgörande att han fick möjligheten att kombinera studier med bandyspelande på hemmaplan efter många år på andra orter. Att också komma närmare familjen är så klart en annan faktor som väger in i ett sånt här beslut avslutar Johan.


Örebro SK vill passa på att tacka Alex för hans fina och avgörande insatser för klubben genom många år. Du är alltid välkommen tillbaka till Örebro!

Klubben meddelar samtidigt att arbetet med att finna hans ersättare är i full gång men att man skyndar långsamt då man vill ha in en spelare som passar in på den kravprofil sportgruppen och tränarna har satt för Alex ersättare.