ÖSK Bandy har sorg

Örebro SK Bandy har sorg. En av våra stora profiler på 1990-talet, den tuffa och hårdföre backen Ola Lundgren, har avlidit i en allt för tidig ålder.

Ola var en omtyckt allkonstnär och var även en mycket framgångsrik fotbollsspelare på hög nivå i Örebro. Han spelade bl.a. med BK Forward i Superettan. På den här tiden var det ytterst sällsynt med elitspelare i två olika på sporter på den här nivån vilket tydligt visar på vilken hängiven och talangfull idrottsman Ola var. Han var också när sonen Sebastian spelade i ÖSK Ungdom, en mycket omtyckt ledare som såg till allas lika värde och verkligen lät alla ta plats.


En stor bandyälskare i allmänhet och ÖSK supporter i synnerhet lämnar ett stort tomrum efter sig och det känns så klart extra ledsamt att han aldrig fick chansen att se hemvändande sonen Sebastian Lundgren, målvakt i ÖSK Bandy, spela i Elitserien för klubben i hans hjärta. Vi minns hur glad och stolt Ola var över att Sebbe fått chansen att komma hem från Ljusdal för att spela för moderklubben Örebro i Elitserien.


Vi i ÖSK Bandy visar vårt varma deltagande i denna svåra stund för familjen och våra tankar går till Sebbe och Olas övriga anhöriga.


Ola Lundgren blev 48 år.