Äntligen börjar allvaret

Försäsongen är slut, nu börjar allvaret och tävlingssäsongen i och med söndagens hemmamatch i Supercupen mot IFK Kungälv. Örebro släpper in 50 åskådare på matchen, företrädesvis via förköp men om det finns biljetter kvar på matchdagen kommer vi att meddela detta på våra officiella kanaler. Matchen sänds också helt gratis på Bandyplay så att alla skall få möjlighet att se Örebro spela, men det är klart bandy skall ses på plats, Live, om det går.


Hur det det ut i Örebrolägret inför matchen då?

Laget har tränat på bra och hårt under veckan och blandat ispass med fys. De uttagna spelarna är väldigt sugna på att komma igång med tävlingssäsongen och det har märkts på träningarna under veckan. Det har varit lite mer noggrannhet, högre krav och bättre fokus från alla. Det märks att allvaret börjar nu och att det är skönt att försäsongen är över.


Nedan lite tankar från två av spelarna inför söndagens match mot Kungälv:Matchen startar 15:30 i Behrn Arena. Är ni inte på plats så startar sändningen på Bandyplay 15:25. Matchen går även att följa via Elitrapport.