var med och skapa framgång

Vi i Örebro SK Bandy märker av ett allt större engagemang i staden Örebro med omnejd för att få fart på bandyn i staden igen. Kanske inte att nå hela vägen fram till fornstora dagar men väl att föreningen etablerar sig i landets högsta serie, Elitserien. Det är också vårt gemensamma mål, att ta klivet upp i landets högsta serie. Och det är det som sporrar oss i det fortsatta arbetet att bygga en ännu starkare, framgångsrikare förening. För nu vill vi ta det där nästa steget, att kliva upp ett pinnhål i seriesystemet!

Men för att lyckas med detta krävs en stark organisation och många ideella krafter som backar upp densamma, inte minst på marknadssidan bland våra partners. Örebro är en idrottsstad på allra yppersta nationella nivå och vi är många som slåss om den trots allt relativt begränsade marknaden som närregionen innefattar.

 

Vi är fullt medvetna om hur viktigt det är för dig som partner att synas samtidigt som ni vill ha något tillbaka och se resultat från föreningarna, t.ex. på integrationsprojekt, samhällsansvar etc. etc. Detta jobbar vi hårt med att utveckla internt för att vi skall vara en så bra samarbetspartner som möjligt för er.

Tre ledord vi vill verka efter i vår vision om att etablera oss i högsta serien är att vi skall vara: öppna, ödmjuka och attraktiva. För att vara tydliga med vad vi gör, för vem och vad vårt mål är, vill vi även lyfta fram ÖSK Bandys vision och mission.

 

Vision
Etablerade i Elitserien med chans på SM-slutspel tillsammans med en väl fungerande ungdomsverksamhet i regionen som kan fostra kommande A-lagspelare.

 

Mission
Bli Sveriges bästa förening till nytta för regionens invånare och näringsliv.

Vi ställer in kompassen efter dem, inspireras av dem. Förhoppningen är att ni partners och supportrar också gör det. Ni är mycket värdefulla spelare på vår fortsatta resa och vi känner stor tacksamhet för det stöd ni ger.

 

 

Klicka på ikonen nedan för att ladda hem vår Partnerbroschyr i sin helhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad av att bli partner till Örebro SK Bandy?
Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Kontakt MARKNADSGRUPPEN

Skärmklipp3.JPG

Mikael Johansson

070-6568665

Marknadsansvarig

117698329_3216341655120844_6016278223598

Niclas Holmgren

019-6032278

Säljare

220519-9.jpg

Åke Bredberg

070-7654463

Marknadskoordinator

Skärmklipp.PNG