Förberelderna inleds mot Vetlanda

Imorgon spelas säsongens första match när elitserielaget Vetlanda BK gästar Behrn Arena. En tuff och inspirerande uppgift direkt för Örebro som har siktet inställt på en absolut topplacering i Allsvenskan i vinter.

 

Förra säsongens möten på försäsongen och i Elitserien var jämna historier där något utav lagen gick segrande ur kampen med uddamålet.

Det rapporteras om att laget under nya tränarkonstellationen har gjort en stark försäsong. Något som också har varit positivt för gruppen är att sportchef Johan Blom hade truppen färdig i ett tidigt skede så att dom har kunnat träna tillsammans under en längre tid. I truppbygget har man fått behålla många spelare vilket skapat en fin kontinuitet, en detalj som är väldigt viktig i ett lagbygge över tid, och man har kryddat det med spetsförvärv samtidigt som man gett några egna talanger chansen i A-truppen.

Det ser väldigt spännande ut och även ifall laget bara har varit på is i en vecka när Vetlanda gästar så tror vi absolut att man kan ge elitserielaget en match. Extra kul att välkomna trion Adeheimer, Nevalainen och Strand tillbaka in på Behrn Arenas is igen.

Laget tränar ett sista pass inför matchen i eftermiddag och redaktionen hoppas att kunna vara på plats för att intervjua Patrik Sjöström och Alexander Strand inför lördagens match. Intervjuerna kommer upp i våra sociala kanaler under kvällen, håll utkik!

OBS! Att matchen inte sänds online. Det finns alltså skäl att med andra ord vara på plats, på riktigt, i hetluften.

Varmt välkomna till en ny säsong i Behrn Arena!