Äntligen ispremiär på riktigt

På måndag är det äntligen dags för representationslaget att begå riktig ispremiär när man åker ut på Behrn Arenas vad det ser ut som, utmärkta is.

Fram till ispremiären nästa vecka har fokus legat på fysträningen och att bygga upp spelarna inför den kommande säsongen.

Man har gjort några pass inne i arenahallen på rink, men det har mer varit för att få ett avbrott i den annars tunga försäsongsträningen. Försäsongen har flutit på riktigt bra under den nya ledarstaben och förväntningarna är så klart stora, både från spelare och ledare, men även från publik och sponsorer, då man har lyckats bygga ett lag som ser ut att kunna blanda sig i toppstriden på allvar.

Och arbetet inför den tuffa och allt som oftast oberäkneliga BandyAllsvenskan, startar nu alltså på allvar när laget kommer igång och tränar på stor is 4-5 gånger i veckan. Man fortsätter givetvis med fysträningen men skiftar så klart till stor del fokus mot att bygga upp och sätta en spelidé som alla är bekväma i och där alla har tydliga roller och uppgifter.

Det skall bli fantastiskt att följa laget under vintern. Och du har möjlighet att redan på måndag närvara i arenan när laget har ispremiär på stor is. I vanliga fall är hallen stängd under träningarna men nu öppnar vi upp för allmänheten och ni går in via Restalundvägens entréer.

Kom ner och kolla in Adis, Nico med flera ta sina första välvande skär på stor is säsongen 2022/23, ta en kaffe, surra med likasinnade och sist men inte minst, ta ett snack med spelarna och känn på pulsen inför vad vi tror kommer att bli en riktigt spännande och rolig bandyvinter.

Varmt välkomna ner på måndag. Ispasset pågår mellan 17:00 – 18:15.